Storytelling vs. Storydoing

Kerrotaanko teillä tarinoita, vai tehdäänkö teillä niitä? Onko teillä keskiössä storytelling vai storydoing? Tarinankerronnasta on pidetty meteliä jo jonkin aikaa, mutta lähdimme käsittelemään sitä, mitä eroa on tarinoiden kertomisella ja niiden tekemisellä.

Lue lisää

Kumpi on parempi kumppani Teräsmies vai Batman?

Odotukset markkinointikumppania kohtaan nousevat usein supersankaritasolle ja niin pitääkin. Yhteistyötä täytyy tehdä systemaattisesti ja tiiviisti, jotta huipputuloksia olisi mahdollista saavuttaa. Se jos joku vaatii supersankarin taitoja ja omistautumista. Kuten supersankareilla ja heidän apureillaan, toisen olemassaolo on toisen elinehto ja tämä toimii molempiin suuntiin. Mutta mitä tulee ottaa huomioon, kun hakusessa on oma Batman tai Teräsmies, jonka kanssa lähdetään tehostamaan markkinointia kumppanuuden muodossa?

Lue lisää

Kuka haluaa olla kapteeni?

Jalkapallon MM-kisat lähestyvät. Tässä on markkinoijien paikka laukoa ja kerätä futisfanien pisteet rohkeilla aktivoinneilla. Tässä meidän ajatuksemme asiaan.

Lue lisää

Co-marketing vs. mainonta

Mitä eroa on co-marketingillä ja perinteisimmillä mainonnan keinoilla? Kun sinulla on hyvä viesti asiakkaillesi, kumpi on nykypäivän mainos ähkyn keskellä tehokkaampi tapa saada viesti perille? Tässä tekstissä paneudumme hieman mainonnan ja co-marketingin eroihin.

Lue lisää