Mikä sinusta tulee isona?

Meistä ei tullut isoja, mutta meistä tuli co-marketing-toimisto.

Otsikon kysymystä on varmasti miettinyt jokainen jossain vaiheessa, toiset enemmän ja toiset vähemmän. Tähän kysymykseen ei taida kenelläkään, ei edes meillä, olla oikeaa vastausta, mutta voimme kertoa oman näkökulmamme: emme edes halua tulla isoksi. Tämä poikamainen into ja kokeilunhalu on nimittäin mahdollistanut sen, että luet juuri nyt tuoreen CoMarketing-toimistomme ensimmäistä kirjoitusta.

Kolme asiaa ovat ohjanneet ajatuksiamme ja suunnitelmiamme jo jonkin aikaa:

  • Seurataan intohimojamme
  • Keskitytään siihen, mitä osataan
  • Tehdään asioita, joilla on merkitystä


Näiden kolmen asian pohjalta on syntynyt The CoMarketing Agency, eli näin kavereiden kesken, CoMa. Kiikkustuolissa muistelee mieluummin niitä asioita joita tuli tehtyä, kun niitä jotka jäi tekemättä, ja niin edelleen. Suomalainen viettää keskimäärin 51,000h töissä. Aika on omituinen luonnonvara, sillä se vain kuluu, eikä lisäänny. Siksi aiomme käyttää jokaisen minuutin tehokkaasti kanssanne

Leikkisä asenteemme ei suinkaan tarkoita sitä, ettemme ottaisi asioita tosissaan. Määrätietoinen työskentelytapamme on vienyt meidät jo moneen paikkaan ja olemme onnistuneet saavuttamaan tuloksia eri elämän eri osa-alueilla. Nyt  laitamme käytäntöön kaiken matkan varrella oppimamme ja otaamme mielellämme mukaan myös sinut.

Tykkäämme ihmisistä ja ihmisten kanssa tekemisestä. Uskomme vilpittömästi yhdessä tekemisen voimaan sekä yksilö- että yritystasolla. Olemme valtavan kiinnostuneita siitä, mitä saadaan aikaiseksi kun osaavat tahot, yllättävätkin, yhdistävät voimansa yhteistyöhön. Tässä me tulemme apuun. Yhdistämme, innostamme, kehitämme, luomme, haastamme, ideoimme ja toteutamme. Mutta emme yksin vaan yhdessä.

Seuraavaksi aiomme näyttää taitomme, intohimomme ja asenteemme sinulle, joten ollaan kuulolla.

Tartutaan yhdessä intohimoihin ja tehdään jotain merkityksellistä! Jos haluat tietää lisää CoMarketingistä tai suomeksi kumppanuusmarkkinoinnista niin älä pelkää ottaa yhteyttä meihin niin mielellämme kerromme lisää kuinka CoMarketing voi auttaa sinua saavuttamaan tuloksesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Blogin etusivulle

Tutustu the CoMarketing Agencyyn

comaagency.fi